Metodologické aspekty stanovenia hodnoty majetku podniku v konkurze - Hečková, Jaroslava
Právne usporiadanie majetkových pomerov podniku v úpadku ako aj riešenie hroziaceho úpadku v podmienkach slovenského právneho poriadku upravuje zákon NR SR č. 7/2005 Z.z. o konkurze a reštrukturalizácii v plnom znení, ktorý nadobudol účinnosť 1. januára 2006.