Víceúrovňový přístup k modelování podnikových procesů na bázi hodnotových řetězců - Hučka, Miroslav
Modelovanie podnikových procesov s využitím ontológie REA ako moderného nástroja pre viacúrovňové modelovanie. Využitie tejto metodológie k modelovaniu podnikových ekonomických procesov. Vymedzenie viacúrovňového prístupu k ontológii REA.