Čo prináša globalizácia a kríza do profesijnej komunikácie? - Breveníková, Daniela
Obraznosť ako jav, ktorý sa prejavuje v súčasnej odbornej komunikácii v hospodárskej sfére na Slovensku. Obraznosť verzus model odbornej vedeckej komunikácie.