Smernica MiFID ako prvok regulácie sektora finančníctva na Slovensku - Korduliak, Peter
Analýza smernice MiFID, jej dopadov na správanie investorov a bánk, investičných spoločností a správcov investičných prostriedkov. Dopad smernice na slovenský finančný sektor. Smernica MiFID (Markets in financial instruments directive) výrazne mení a reformuje investičný priestor eurozóny a posilňuje ochranu neprofesionálneho investora.