Ako sa nestratiť v mori finančných rizík
V období finančnej krízy sa jej následky vo firemnom sektore prejavujú stále väčšou opatrnosťou. Podniky si stále viacej uvedomujú dôležitosť rôznych finančných nástrojov, ktoré môžu ochrániť ich likviditu. Faktoring, moderný finančný produkt, zahŕňa tak financovanie ako aj krytie rizika. Cena faktoringu. Forfaiting a jeho výhody.