Nová štruktúra účtovnej závierky podľa novely štandardu IAS 1 - Prezentácia účtovnej závierky účinnej od 1.1.2009 a jej historické pozadie - Števková, Lucia
Revízia IAS 1 v roku 2003 ako súčasť "Zlepšovacieho projektu - The improvements project". Zmeny v IAS 1 uskutočnené v roku 2005 - kapitálové zverejnenia. Novela štandardu IAS 1 - Prezentácia účtovnej závierky, účinná k 1.1.2009. Zmeny názvov výkazov a štruktúry účtovnej závierky. Kompletná štruktúra účtovnej závierky.