Dotácie v poľnohospodárstve a ich vplyv na výsledok hospodárenia poľnohospodárskych podnikov na Slovensku - Serenčéš, Peter
Závislosť medzi dotáciami a výsledkom hospodárenia je veľmi silná. Dôvody, prečo sa významný nárast prostriedkov vložených zo strany EÚ a SR neprejavil rastom rentability.