Riešenie problémov rozvrhovania pomocou genetických algoritmov - Patakyová, Jana
Optimalizačný problém rozvrhovania výroby pomocou genetických algoritmov. Štruktúra genetických algoritmov. Aplikácia genetických algoritmov na model rozvrhovania výroby.