Interkultúrna spolupráca v medzinárodne činných podnikoch - Gašparíková, Veronika
Úroveň interkultúrnej komunikácie vo vybranom zahraničnom, na Slovensku pôsobiacom podniku a opatrenia vedúce k zvýšeniu produktivity zamestnancov organizovaných v kultúrne zmiešaných tímoch. Dotazníkový prieskum, sledované faktory, majúce vplyv na fungovanie pracovného tímu.