Znalosť systému Balanced Scorecard v strategickom riadení podnikov na Slovensku - Minárová, Martina
Systém Vyvážených ukazovateľov - Balanced Scorecard - BSC. Aplikácia systému strategického riadenia BSC v slovenských podnikoch. Dôvody zavedenia systému BSC v slovenských podnikoch, problémy pri zavedení, prínosy.