Zaměřeno na "offshore centra" - Kalabis, Zbyněk
Celosvetový boj proti legalizovaniu výnosov z trestnej činnosti. Možnosti a cesty plynutia "nelegálnych" prostriedkov. Základné znaky offshore centra. Zákonné alebo nezákonné podnikanie. Klasické daňové raje a súčasné "offshore centrá".