Zákon Slovenskej národnej rady č. 511/1992 Zb ... o správe daní a poplatkov
Zákon č. 511/1992 o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení ďalších zákonov ... a zákona č. 563/2009 Z.z. Za zákonom nasledujú Dôvodové správy k tomuto zákonu.