Komparácia atraktívnosti Slovenska a Česka ako cieľových krajín cestovného ruchu pre európsky frankofónny trh na základe perceptívneho prístupu - Pompurová, Kristína
Cieľ state, materiál a metodika skúmania. Dosiahnuté výsledky. Význam kritérií pri hodnotení atraktívnosti cieľovej skupiny. Vnímanie schopnosti Slovenska a Česka uspokojiť dopyt potenciálnych návštevníkov. Úroveň atraktívnosti Slovenska a Česka ako cieľovej skupiny.