Regionální konkurenceschopnost a možnosti jejího hodnocení v zemích V4 prostřednictvím aplikace specifických ekonomických koeficientů - Melecký, Lukáš
Aplikácia alternatívnej koncepcie hodnotenia regionálnej konkurencieschopnosti v podobe vybraných špecifických ekonomických koeficientov.