Systém kvality v strediskách cestovného ruchu v Slovenskej republike - Holúbeková, Katarína
Cieľ state, materiál a metodika. Výsledky a diskusia. Nástroje kvality. Zabezpečovanie kvality. Zlepšovanie kvality.