Internet a pojišťovny: nutnost, nebo spása? - Diepolt, Jiří
Internet ako neoddeliteľná súčasť distribučného mixu poisťovní. Využívanie špecializovaných komunikačných kanálov pre jednotlivé skupiny či typy produktov. Trendy a dôvody pre nákup online poistenia. Flexibilita a jednoduchosť, preferencie internetu ako obľúbeného komunikačného prostriedku pre finančné služby.