EÚ musí inovovať - Burák, Emil
Hospodárstvo eurozóny, komplexný štandard a kvalita života. Vyhliadky v roku 2010 pre Slovensko ako aj pre ekonomiku Európskej únie. Organizácia pre hospodársku spoluprácu a rozvoj (OECD). Technologicko-inovačný proces všetkých 27 krajín EÚ. Svet a eurozóna.