tutorial of promoting e-commerce web site - Hasan, Jamal
Rast záujmu o elektronický obchod. Webová stránka predstavuje nový marketingový kanál. Výber spôsobu vytvorenia webovej stránky - postup. Metódy platby. Propagácia stránky. Otázkou je, či ozaj môžeme očakávať úspešný obchod.