Európu poteší vynútené ozdravenie finančných trhov dlžníkov na trhu je aj na Slovensku viac, ako by bolo žiadúce - Burák, Emil
Finančná nesolventnosť, dlhy v biznise ale aj v osobnom živote. Aktívne riešenia na zlepšenie platobnej disciplíny. Slovensko, recesia a odhad vývoja ekonomiky. Pripravované opatrenia Európskej únie proti neplatičom, nielen v súkromnom sektore. Vyhlásenie bankrotu fyzickej osoby. Prevencia a eliminácia dlhov.