Úrovně podnikové kultury v Scheinově modelu - Pech, Martin
Scheinov model podnikovej kultúry. Tri zložky tohto modelu: artefakty, základné predpoklady a hlavné hodnoty. Model kultúrnej dynamiky. Prepojenie jednotlivých vrstiev podnikovej kultúry.