Marketing a sociální služby - Molek, Jan
Charakteristika moderného marketingu. Služby a ich zvláštnosti z pohľadu marketingu. Pojem sociálne služby - charakteristika a špecifiká. Marketing a sociálne služby. Kľúčové nástroje marketingového mixu v oblasti sociálnych služieb. Model ôsmich dimenzií excelentnosti podľa R. Lawtona.