Daňové priznanie - ako na to? - Burák, Emil
Daňová optimalizácia a daňové plánovanie. Inventúra daňových konaní, zabezpečenie interného odborníka. Daňová prevencia ako úžitok daňového subjektu z eliminovania daňových problémov. Praktické rady k zdaňovaniu, k daňovej úspore a k podaniu daňového priznania.