Technologické rošády - Burák, Emil
Podnikateľské prístupy a sledovanosť nákladových skupín. Vybavenosť technologického parku. Racionalizácia v informačných systémoch hardvéru a softvéru. Stratégia "Open Storage", prechod od drahých riešení k technológiám rešpektujúcich štandardy open source. Ochrana investícií a minimalizácia nákladov.