Top manažment - Blažková, Eva
Top manažment a dôležitosť správnej komunikácie medzi jednotlivými stupňami manažmentu. Organizačná štruktúra hotelového manažmentu. Vedenie verzus majiteľ. Fungovanie hotela v sieti. Skúsenosti riaditeľov vybraných hotelov s riadením hotela.