Produktivita očami krízy - Hulín, Milan
Zvyšovanie produktivity v čase hospodárskej krízy. Skúsenosti z oblasti manažmentu odprezentované na konferencii 13. národného fóra produktivity v Žiline (www.slcp.sk/nfp). European Productivity Conference, stretnutie odborníkov na produktivitu v anglickom Grimsby. Slovenské praktiky moderného manažmentu. Organizačná efektívnosť a inovatívnosť.