Význam existujúcich vedomostí pri výučbe informatiky v ekonomickom vzdelávaní - Gašperanová, Agneša
Predmet Informatika v ekonomickom vzdelávaní. Existujúce vedomosti študentov pri nástupe na vysokú školu. Existujúce vedomosti ako predpoklad ďalšieho učenia. Existujúce vedomosti nad požadovanú úroveň a riešenie tohto problému na NHF Ekonomickej univerzity. Certifikát ECDL.