Energetická politika Slovenskej republiky ako významný faktor ekonomickej výkonnosti - Dičér, Marián
Procesy a nástroje energetickej politiky SR pre dosiahnutie cieľov energetickej politiky EÚ. Analýza špecifík slovenského energetického sektora a možnosti zvyšovania jeho efektívnosti. Právny a inštitucionálny rámec energetickej politiky SR. Súčasný stav a vývojové smerovanie trhu s energiami v SR. Energetický palivový mix. Energetická efektívnosť v SR.