Bezpečnostné riziká Schengenského priestoru - Mochnáčová, Marianna
Vstup Slovenska do schengenského priestoru. Riziká začlenenia do schengenského priestoru. Identifikácia úloh na elimináciu bezpečnostných rizík pre Slovensko. Organizácia bezpečnostnej ochrany letiska.