Social disparities between groups of households within a national accounts framework: a breakdown of household accounts - Fesseau, Maryse
Predmet štúdie a metodológia. Spracovaný systém účtov domácností je vytvorený pre rok 2003, od produkcie k úsporám, zahrňujúc redistribúciu v naturáliách. Disponibilný príjem, výdavky na spotrebu a miera úspor z rôznych uhlov pohľadu. Prispôsobenie disponibilného príjmu a aktuálna spotreba.