Aktuální vývoj a struktura ekonomické imigrace do ČR ze zemí V4 - Potužáková, Zuzana
Imigrácia pracovnej sily do Českej republiky zo štátov Višegrádskej štvorky. Analýza ekonomickej imigrácie, jej intenzita a štruktúra. Vplyv vstupu do EU na imigráciu.