Obchod se službami a vybrané teorie mezinárodního obchodu:úvodní analýza - Joklová, Kateřina
Regionálna a multilaterálna liberalizácia obchodu so službami. Svetový obchod so službami. Povaha služieb a spôsoby poskytovania služieb. Teória medzinárodného obchodu a služby. Teória komparatívnych výhod.