Nakupování na internetu je stále populárnější
Výsledky výskumov v Českej republike, ktoré potvrdzujú nárast záujmu o nákupy cez internet. Využívanie internetu v mobilných telefónoch. Lepšia informovanosť zákazníkov. Klamlivé praktiky obchodníkov. Záujem zákazníkov o pridané služby. Orientácia kamenných obchodov na internet. Predaj elektroniky cez internet. Platba na dobierku ako najobľúbenejšia forma platby. Najväčší hráči na českom trhu.