Daňové plánovanie - systém a minimalizácia - Burák, Emil
Daňové plánovanie v podmienkach novodobej trhovej ekonomiky na Slovensku. Efektívny daňový systém na báze tzv. priateľského zdaňovania (friendly taxation). Právne a finančné vedomie daňových subjektov a finančná disciplína. Vnútorná daňová reforma štátu voči daňovým poplatníkom (Unitas I.a Unitas II.). Ekonomické mocnosti verzus daňové raje.