Následky porušenia zmluvy v Európskom súkromnom práve s dôrazom na terminologické otázky - Uhliarová, Martina
Porušenie zmluvy a jeho následky. Terminológia pojmov porušenie zmluvy verzus nesplnenie, následky porušenia zmluvy verzus prostriedky nápravy.