Časový manažment v cvičnej firme - Pasiar, Ladislav, 1984-
Efektivita využitia časového potenciálu je dôležitým aspektom fungovania ktorejkoľvek firmy z hospodárskej praxe, no je tak isto dôležitá vo vyučovacom procese v rámci predmetu cvičná firma. Rôzne formy manažmentu, ktoré môžu byť aplikovateľné aj na fungovanie cvičnej firmy.