Dôchodkové zabezpečenie na Slovensku v kontexte medzinárodného a európskeho práva - Gábriš, Tomáš
Aktuálne otázky dôchodkového zabezpečenia - zaradenie slovenského druhého piliera do európskeho a svetového kontextu dôchodkového zabezpečenia. Ústavné a medzinárodnoprávne záväzky Slovenskej republiky. Dôchodkové štandardy v medzinárodnom práve. Druhý a tretí pilier dôchodkového zabezpečenia v štátoch EÚ. Sociálna politika Európskej únie a dôchodkové zabezpečenie.