Tajomstvá elektronických mračien - Hykisch, Anton
Digitálne technológie a vstup do "spoločenských" sietí. Zhluk elektronického dátového mračna (cloud). Horlivá činnosť ľudí do mapiek nášho života (geotagging). Využitie dátových mračien a vytváranie softvéru pre selekciu dát "Reality minig". Dáta o vás pre každého. Virtuálne lákadlá a zneužívanie na komerčnej báze.