Dvě hodiny a 5 milionů liber - Pozlovský, Jindřich
Ako sa stať milionárom podľa Roberta Kiyosakiho, v súčasnosti najuznávanejšieho investora, podnikateľa a učiteľa finančnej inteligencie. 5 lekcií, ako zbohatnúť.