Značka a firemná identita v marketingovej komunikácii - Škutková, Jana
Proces budovania značky a dlhodobý vzťah s cieľovou skupinou, branding. Branding ako základ odlišnosti od konkurencie a nástroj komunikácie. Grafická podoba značky a vizuálne stvárnenie identity spoločnosti, logo. Marketingová komunikácia a ciele firmy. Firemná kultúra a firemná identita. Lojalita k firme. Komunikácia so zákazníkom.