Necháme se ovlivňovat - Polanský, Igor
Trhy sa už nechovajú podľa klasických ekonomických teórií, prečo. Investori sa nechovajú racionálne, sú príliš sebavedomí a nadmerne obchodujú. Diverzifikácia je v súlade ako s modernou teóriou portfólia, tak s behaviorálnym prístupom.