Odkaz Babylonu - Rohrbacher, Jan
Situácia na finančných trhoch v posledných rokoch podlomila dôveru ľudí k investovaniu ako k možnosti zhodnotenia finančných prostriedkov. S opciami je však možné dosiahnuť zisk takmer kedykoľvek. Je možné s nimi obchodovať, ale tiež ich použiť k zaisteniu rizík. Čo je to opcia, kde ju kúpime, podkladové aktíva opcií.