Ochranná známka ako jedna z foriem majetku využívaná v podnikateľskej činnosti MSP v SR - Križan, Martin
Ochranná známka ako špecifický druh majetku, ktorý v rôznej miere vplýva na ekonomickú činnosť podniku. Prieskum uskutočnený v slovenských malých a stredných podnikoch, ktorý sledoval využívanie ochranných známok zúčastnenými podnikmi. Výsledky prieskumu. Význam ochrannej známky ako duševného vlastníctva v podnikaní.