Need for innovation in business services - sources and barriers to innovation - Bajzíková, Ľubica
Cieľ a metodológia výskumu. Reprezentatívna vzorka knowledge-intensive firms in business services (KIBs). Charakteristika KIBs. Charakteristika organizačných inovácií. Požiadavky firmy na vedomosti. Vzdelávacie/výcvikové praktiky vo firmách. Význam externých zdrojov pre organizačný vzdelávací vývoj.