Prekvapivé zmeny v stavebnom sporení klienti si berú vyššie úvery a uzatvárajú nižšie cieľové sumy - Škriniar, Pavel, 1979-
Prechod na novú menu a prílev prostriedkov pre mnohé finančné inštitúcie. "Vkladacie správanie" klientov v roku 2008 z dôvodu konverzie. Stavebné sporenie a počet úverových zmlúv. Podpora úverov a nové produkty s úrokovými bonusmi. Vývoj úrokových sadzieb úverov stavebných sporiteľní. Úroková miera stavebných úverov. Delikvencia splácania a podiel neplatičov úverov.