Zvýšenie efektívnosti výučby na vysokých školách používaním LMS Moodle - Brixová, Janette
Charakteristika elektronického vzdelávania. Využívanie LMS Moodle vo výučbe. Vytvorenie študentského konta a vytvorenie kurzu učiteľom. Komunikácia učiteľa a študentov prostredníctvom Moodlu. Zdroje výučby. Swot analýza výučby.