Obchodné služby ako determinant rastu a konkurencieschopnosti ekonomiky - Michalová, Valéria
Obchodné služby ako zložka hospodárstva a trhu. Význam a úlohy obchodných služieb v ekonomike. Postavenie obchodných služieb v ekonomike EÚ. Externé dimenzie obchodných služieb. Politiky Európskej únie pre obchodné služby.