Nakupovanie mobilom prestáva byť víziou - Košťál, Daniel
Obchod sa dynamicky vyvíja a mení. Svetlo sveta uzreli v poslednej dobe aj niektoré zaujímavé technologické novinky, ktoré môžu posunúť fungovanie predajní do úplne iných dimenzií. Technológia NFC (Near Field Communication).