Open innovation in open source software - Pelegrinová, Lenka, 1983-
Komercializácia technologických prostriedkov. Uzavretá a otvorená inovácia. Výskum otvorenej inovácie. Charakteristika otvorenej inovácie. Význam pre slovenský inovačný trh.