Teoretické a metodologické východiska analýzy vlivu vojenských výdajů na ekonomický vývoj - Krč, Miroslav
Determinanty ekonomiky vojenských výdavkov. Vojenské výdavky v ekonomickom modely. Analýza štúdií o vzťahu vojenských výdavkov a ekonomického rastu.