Obyvatelia pomôžu financovať štátny dlh dlhopisy, ktorých cena nezávisí od situácie na trhu - Škriniar, Pavel, 1979-
České ministerstvo financií plánuje emitovať dlhopisy pre obyvateľstvo. Ponuka štátnych dlhopisov a ich prefinancovanie. Zhodnotenie úspor a výnosy z dlhopisov. Vývoj ceny dlhopisu v období meniacich sa úrokových sadzieb. Možnosť spätného odkúpenia dlhopisu. Dlhopisy pre Slovákov.